Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.01.2015 14:44 - Ваксини и тъпота ! - коментар към г-н spock , който е сложил филтър за коментарите
Автор: dartanjan Категория: Други   
Прочетен: 1766 Коментари: 1 Гласове:
2

Последна промяна: 29.01.2015 14:47


Включвам се за коментар към статията ви не защото съм се припознал в описаните от вас в дългото въдедение лаици, а поради опита да манипулирате непочтенно хората като разчитате на тяхното незнание и самочуствието ви на експерт. Докторската униформа на снимката със сигурност няма да ви направи по-убедителен в очите на тези , които знаят за какво става въпрос.  Нито иронията с която описвате лаиците, които не споделят "експертното" ви мнение.
Истината е че няма полезна ваксина и ваксинация не значи имунитет! Ако сте медицинско лице би трябвало да знаете какви са естествените механизми за изграждане на имунитет. Той със сигирност не се изгражда като се заобикалят защитните механизми на организма в храносмилателният тракт и се вкарват алергени и токсини директно в кръвоносната система на човека. Това е един от най-нечовешките бизнеси в нашето безумно време и не се гради на никаква здрава научна логика и фактология, а само на манипулирани изследвания и прикрити факти за грозната реална картина на ваксинирането. Която реално е средство за геноцид и увреждане на генофонда на една една етническа група.  Увреди ли се един път генофонда, няма връщане назад. Това значи ускорена генетичната ентропия и винаги води до по-бърза деградация на генетичната информация и свързаните с нея загуба на виталитет и функционалност.

Какво става когато на едно бебе на което не му е доизградена нервната система и  черепно-мозъчната бариера напълно се вкара ваксина съдържаща невротоксични вечества като живак, алуниний , формалдехид, полисорбат80 ( води до стерилитет) и дриги знайни и незнайни токсини? Става така че част от тях директно попадат в централната нервна система и пречат на нормалното ментално развитие на детето. Мислите ли че това ще повиши здравето на детето? Защо се нарушата правата на едно безгласно човече за да печели фарма индустрията и да преследва нечисти скрити цели?

В 20 век основна превантивна мярка срещу познатите на човечеството опасни заболявания е повишената хигиена. Но тя не е панацея и когато се празастраховаме, въщност вършим мечешка услуга на умунната система истава ленива. А ваксинациите я вкарват в другата крайност на свръхчуствителност.

Вероятно сте привърженик на мита за еволюцията и това обяснява отношението ви към този проблем, но не обяснява самочуствието ви.



Гласувай:
3



Следващ постинг
Предишен постинг

1. freeoldmen - То е ясно, щом има модерация,
29.01.2015 15:14
значи е поредният маниак, за когото собственото му мнение е
единствено вярното...
И все пак, не разбрах по какъв начин неваксинирано дете може да
представлява заплаха за бетонно здравите ваксинирани...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: dartanjan
Категория: Политика
Прочетен: 284159
Постинги: 310
Коментари: 106
Гласове: 158
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930