Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.12.2017 12:56 - Защо напоследък се заговори масово за електронните валути?
Автор: dartanjan Категория: Други   
Прочетен: 1730 Коментари: 4 Гласове:
0

Последна промяна: 10.12.2017 14:14

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Изглежда че се търси електронният вариант на долара, който може да го замести в близко бъдеще, защото ставаме свидетели наспоследък как електронните валути придобиха голяма популярност в масовите медии, а най-известната от тях "биткойн" съдържа същата окултна символика на онази старовременна змият наречена дявол и Сатана увита около посадено в Едем от нашият свят Създател дървото на познанието, служещо за тест за лоялност към Него, когато символът е с една черта, или около Адам и Ева и техните потомци, когато символа е с две верикални черти. Защото строителите на Вавилон, които контролират долара чиито символ е триъгълника и пергела или пирамидата със звездата на върха и символизираща падналият в грях и непокаял се заради гордоста (егото) си Луцифер (езическата коледна елха символизира точно тази пирамида), ще търсят начин в много близко бъдеще да отменят хартиените пари, които дават независимост и анонимност, и да ги заменят с електронни пари в глобален мащаб, за да могат да контролират по този начин съвестта на хората както в тъмното средновековие. В Божието слово ни се казва, че който не се поклони на звярът (политическият аспект на папството), когато за малко отново получи политическата си власт над света и не приеме неговият белег на авторитет "неделният" закон на челото си, което символизира вярата и съзнателните решения на човека или на ръката си, която симовлизира действията според вярата, не ще може да купува или продава. А това може да стане ефективно отмяна на хартиените пари, които гарантират  независимост и анонимност и чрез повсеместно въвеждане на система за електронно разплащане контролирана от едно бъдещо глобално правителство, към което тези хора и техният лидер се стремят от древен Вавилон до наши дни. Чрез такава електронна валута те ще получат възможност да изключват от разплащателната система всеки, който не иска да служи на самозванеца който стои на върха на пирамидата на който се покланят съзнателно или не. Същата която можем да видим и на гърба на еднодоларовата банкнота над надписа "Novos ordo seclorum" който искат да постигната чрез стратегията "Ordo ab chaos". Чиито смисъл е създаване на контролиран хаос в Божият порядък на Земята, за предложат в подходящият момент новият световен ред на папството - духовният център на Вавилон, като спасение от този хаос със съдействието на изплашеното и изгубило чувство за сигурност и переспектива мнозинство, възпитано от техният социален инженеринг и митологиите за космическата, химическа и билологическа еволюция в плътски страсти и стремеж към преходните земни неща, за да притежават това мнозинство духовно. И за да могат да използват неговите нагласи и чувства за да наложат своята воля чрез консенсус. 

През тъмното средновековие езическата езотерическа римокатолическа цъква, на която Сатана е дал своят престол, сила и власт за да получи чрез нея поклонението на света като на бог в денят за езическо поклонение на слънцето неделя, е преследвала и изтощавала светиите на Бога, защото са искали да живеят според Божията воля и закон и са били носители на Божията светлина в света, която освобождава хората от гнета на плътският човек, който иска да служи на мимолетните страсти на тленната плът и да налага своята воля чрез беззаконие. Тази Вавилонската блудница, с която Бог нарича духовният аспект на папството, майка на блудниците (отстъпилите от истината църкви) и духовните нечистотии на Земята ще наложи в скоро време в целият свят своят белег белегът на авторитет на неделният закон,  който е в дирекно противоречие с четвърта вечна Божия заповед започваща не случайно с думата "Помни", в цял свят чрез сила и измама. От своята появя ня световната сцена до наши дни тя черпи с виното на своето разпалено блудстване (гибелни езотерични учения) царе и народи, и твърди че не ще остане вдовица. Тя сключва договори с царе за да постига чрез тяхната светска и военна сила своте цели. Не случайно има толкова много амрикански военни бази в различни точки на света, които са под контрола на папството, понеже вторият звяр който излиза от сушата (рядко населени райони) с два агнешки рога (символ на младост и протестантизъм) но говорещ като змей (като Сатана) ще създаде негов образ и ще упражнява всичката власт на първият звяр, за да наложи неговата воля над света. Един от инструментите за това, който е посочен в Библията е забраната да купуват и продават тези които не ще приемат нейният белег на авторите (авторитета на плътският грешен човек) , а са решили да опазят докрай Божиите заповеди и вярата в Исуса Христа и да отдадат слава на Този на Който дължим нашият живот, съзнание, интелект, творчески заложби и физически дарби, и всички други блага даром. На Този Който ни е Създал, Поддръжа и Спасява от греха, който е във фундаментално противоречие с живота. Който се поклони на библейският звят излизащ от морето (папството) ще пие от виното на Божият гняв, което е приготвено чисто в чашата на гневът Му.

Чрез тези новини които които напоследък стават все по многобройни и настоятелни, се подготвя мнозинството за прехода към електорнни пари в името на "сигурността" и общото "благо" както го разбират сторителите на Вавилон. 

Между другото сагата "Междузездини войни" която е масонка съдържа един от любимите им слогани - "Нека силата бъде с теб" . Но нашият Свят Създател иска правдата да бъде с нас. Защото в Божието царство силата се дава според способността на индивида да носи повече отговорност и да проявява повече грижа за ближният. Там по-силните се грижат за по-слабите, а Бог Който е безкраен във сила и мъдрост се грижи за всички за да тъжествува живота в любов, правда, смисъл и хармония през вечността.

Бог каза че строителите на Вавилон няма да успеят чрез сила, защото силата е и правдата са в Него. Той е посветен на живота през вечността и ще го гарантира абсолютно. Неговата воля която от начало е разкрил, ще бъде съвършенно изпълнена, но преди това да стане, трябва всичко хора да бъдат изпитани през най-тежките дни на света които предстоят когато Вавилонската блудница получи световната власт за малко, за да бъдат верните на Господа хора като пречистено със огън злато за завръщането на Божият Син в сила и слава на Земята, когато ще ги вземе на Небето където им е приготвил обиталища. 



Гласувай:
0



1. olivie - мислех да пускам отделен пост, но ако позволиш, ще се изкажа тук:
10.12.2017 16:03
В момента се развихря в интернет една пирамида с живи пари - binatex (рекламирана и по медиите). Под предлога, че там ще търгувате с бинарни опции ви се натрапва търговия с биткойн. Който изгорял, изгорял - при мене вече изчезна от пощата ми. Казвам пирамида, защото става въпрос за биткойн, който може само да расте в цена, поради лимитирания си брой и почти непреодолимата трудност в добиването му в момента, освен като покупка-незаменимо средство за пране на пари. Предполагам, че ГДБОП вече са го ударили. Лошото е, че май ползваше синхронизацията на Гугъл в разплащанията, но хубавото е, че те са гарантирани от Гугъл и ако сте загубили, може да заявиге искане за възвръщане на сумите. Искам да кажа, че биткойн няма как да бъде бинарна опция, дори и чрез друга валута, защото това противоречи на начина на добиването-копаенето му. Той е валута сам по себе си.
цитирай
2. dartanjan - От вашият коментар разбирам че сте ...
10.12.2017 16:33
От вашият коментар разбирам че сте по-добре запознат от мен с техническите детайли на електронните валути за които напоследък усилено се заговори като по команда спусната отгоре в масовите медии. Но аз не се интересувам в случая толкова от техническите детайли на тези електронни валути, а по-скоро от възможността някоя от тях да бъде наложена като средство за централизиран контрол от едно бъдещо световно правителство, чрез която да контролират съвестта на хората, за което ни предупреждава нашият Създател в своето слово записано в Библията в пророчества за последните на този свят в които живеем. Тези които създават хаосът в света искат да предложат своите решения за "справяне" с този контролиран хаос. Те имат нужда от политическият, финансов и религиозен контрол и ще го получат за малко с Божието позволение, за може да се язяви грехът напълно и неговите гибелни последствия в най-тежките дни от човешката история които предстоят от една страна и за да тества вярата на всеки един жител на тази планета в трудна житейска ситуация от друга страна, когато човек проявява истинската си същност и вярата ни ще бъде подложена на изпитание. Бог никога не е спестявал трудностите на своите верни хора, но ги е превеждал през тях с високо вдигната ръка за да ги утвърди във вярата и духовната сила като любящ баща.
цитирай
3. olivie - какво мислите си е Ваш проблем
10.12.2017 17:13
В момента няма валута, обезпечена в злато и това вероятно не е ново за Вас. Всяка стока, а в това число и валутите струва толкова, колкото се договорите. Четох, че някакъв тийненджър започнал да продава в нета пиксели (каквото и да означава това) Важното е във всеки момент да можете при необходимост да размените стока за стока. За това и писах, че биткойна няма как да бъде бинарна опция, защото доларите се печатат неограничено, а той е лимитиран от създателите си. Или с други думи той може само да расте в доларово изражение, което обаче автоматично превръща сделките с него в пирамида. И това става само на регионално ниво, защото в света хората не са дебили (просто няма как да го приемат за всеобщо разменно средство)
цитирай
4. dartanjan - Ако направим паралел с начин по к...
10.12.2017 17:29
От една страна емитирането на електронни пари от една централна световна банка е принципно еднакво с емитирането на книжни пари. От друга ако направим паралел с начин по който се е утвърдил печатаният в неограничено количество долар, чиято реална стойност създават работещите икономики в света по натиска на военната машина на Вавилон, си мисля че няма да е много по-различно положението с една такава бъдеща електронна валута в световен мащаб подкрепена в добавка с желанието за световната "сигурност", компрометирана от Вавилон като предпоставка и улесненето пазаруване за тези които са положили съкровищата си на Земята. А според словото на Бог те са мнозинство. Тази система ще бъде наложена чрез консенсус, което значи че се използват настроенията и желанията на мнозинството от хората възпитани чрез масонският социален инженеринг в стремеж към преходните ценности. Основната цел на този на този социален инженеринг е да притежават хората духовно за да могат да ги контролират чрез материалните блага и техните страсти. Хората да положат съкровищата си на Земята, където ръжда и молец ги нападат и крадци ги ограждат и крадат, вместо на Небето където няма ръжда, молец и крадци.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: dartanjan
Категория: Политика
Прочетен: 283656
Постинги: 310
Коментари: 106
Гласове: 158
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930