Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.12.2017 13:11 - За езическата коледа
Автор: dartanjan Категория: Други   
Прочетен: 341 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 08.12.2017 17:16

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Коледа не е християнски, а езически празник наследник на "сатурлията" чествана в езическият Рим в дните около зимното слънцестоене на 22 декември. Има езически корени и по същество е култ към слънцето, което е временно творение, затова е класическо идолопоклоничество. Римокатолическата църква, която пропагандира този празник също не е християнска, а езическа езотерическа църква, която е получила своята сила и власт от змеят (Сатана) за да получи чрез нея поклонението на света като на бог, в денят за езическо поколонение на слънцето неделя. Което ще бъде наложено чрез нейният белег на авторитет неделният закон, който е в директно противоречие с четвърта вечна Божия заповед, която не случайно започва с думата "Помни". Не случайно има толкова много военни американски бази локализирани в различни точки на света и подчинени на папството. Те ще предложат този закон който е беззааконие, като "лечение" на последствията от неспазването на Божият морален закон в света, което е абсурд. Тоест с беззаконие ще декларират че ще лекуват  беззаконието. 
Римокатолическата езическа църква проповядва култ към слънцето, чиито символи можем да видим на много места в нейните храмове, повечето от които построени върху древни езически капища съдържащи кости на мъртъвци. Което пък е свързано с древноегипедското поклонение на мъртъвци, за които нашият свят Създател казва в своето слово записано в Библията, че мъртвите не знаят нищо, нито вече придобиват, понеже и споменът за тях е забравен. Те нямат вече дял в това що става под слънцето, защото при смъртта жизненото дихание от Бога което е оживотворявало мъртвата материя се връща при Бога, а тленната плът се връща в пръстта от където е взета. 

Коледната елха символизира масонката пирамида, а звездата на върха падналият в беззаконие Луцифер, който е техният лидер. Същата пирамида можем да видим и на гърба на еднодоларовата банкнота над надписа "Novos ordo seclorum", който те искат да наложат в световен мащаб чрез "Ordo ab chaos". Тоест създават контролиран хаос в Божият порядък на Земята за да предложат като избавление от този хаос сатанинското царство наречено Вавилон. Не случайно в социалистическо време празнувахме нова година с елха и звезда на върха и, защото висшите комунистически (социалистически) лидери са масони и прегръщат езичеството, част от което и митологията за естественият произход на вселената и живота в нея която се представя като наука, когато в действителност този произход е свръхестествен благодарение на волята на всемогъщият вечен и свят Бог.
 

Затова не трябва да търсим традициите, обичаите, ритуалите и прителството със света който загива, защото прителството със света е вражда против Бога. А трябва да търсим вечната Божия спасителна истина записана в Библията, и да следваме волята на нашият свят Създател, Поддръжник и Спасител Исус Христос.



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: dartanjan
Категория: Политика
Прочетен: 284075
Постинги: 310
Коментари: 106
Гласове: 158
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930