Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.09.2017 08:53 - Социалният инженеринг на Вавилон
Автор: dartanjan Категория: Други   
Прочетен: 722 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 28.09.2017 07:23

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Така както физическите закони са установени от Господа за да поддържат първоначално установеният от Него порядък във вселената в интерес на живота, така чрез Неговият морален стандарт заложен в десетте Божии заповеди написани лично от Него върху най-трайното нещо на Земята - камъкът, Той иска да осигури порядъка и просперитета в обществото. Това са законите на любовта и свободата. Божият вечен морален стандарт.

Но строителите на Вавилон - което означава другата врата към Бога, която не съществува, понеже само Господа Исуса Христа е пътят, истината и животът, и никой не дохожда при Отца освен чрез Него, имат свои закони. Тези хора ни проповядват от медиите и образователната система, които контролират гордост, суета, егоизъм, хедонизъм, разврат, плътски страсти, вменяват ни стандарт на поведение на хора управлявани от силни емоции вместо разум. Учат ни че законът е на страната на силните физически и финансово, а не на страната на правдата. От училище ни възпитават в религията атеизъм. Случайно? Съвсем не. 


Причината е, че не могат да управляват честните, достойни и разумни хора, които са избрали да живеят според Божият воля и закон с любов към Бога и ближният. И наистина как грешника ще съди праведният? Той може да съди само себеподобни. Те могат да управляват само доброволни грешници и затова си ги отглеждат (култивират) чрез техният социален инженеринг и гибелни езотерични философии. За нуждите на Вавилон им трябват хора вперени в преходните Земни неща и плътските страсти, които полагат съкровищата си на Земята, където ръжда и молец ги ядат и крадци ги ограждат и крадат. Понеже плътските страсти са враждебни на Бога. Защото са избрали неправдата, на тях им е нужно мнозинството , за да наложат своята суетна воля и за да се опитат да потъпчат вечната Божия спасителна истина чрез консенсус, захаросан с щедри обещания за мир и просперитет. 

Затова и вавилонската блудница (духовният апсект на папството) която черпи с виното на своето разпалено блудстване (гибелни езотерични учения) царе и народи, казва:

Откровение 18

"Седя като царица, не съм вдовица, и печал никак няма да видя."

Защото знае че така възпитани хората ще изберат да служат на нея и нейните гибелни идеи вместо на Господа, Който е наш Създател, Поддържник и Спасител. Затова Господа казва:

Откровение 18

"4 И чух друг глас от небето, който казваше: Излезте от нея, люде Мои, за да не участвувате в греховете й и да не споделяте язвите й;

5 защото греховете й стигнаха дори до небето, и Бог си спомни нейните неправди."

Но те не могат да постигнат истински ред, мир и просперитет чрез принципите на хоосът според които са ибрали да живеят - гордост , суета, егоизъм, лъжа и липса на любов към Бога и ближният, и свобода. Те могат да постигнат единствено контролиран хаос за кратко. Тяхната система е естествено неустойчива и води до бърза морална деградация и самоунищожение. 

Истински мир, правда и просперитет могат да се постигнат само чрез принципите на вечният живот дадени ни от Господа в Неговият морален закон - любов към Бога и ближният, стремеж към истина и справдливост, и свбодна воля. Това са сплотяващите принципи, които правят едно царство неразрушимо. Затова Божието царство което идва, ще разруши земните царства, които се клатят неустойчиво, а  самото то ще пребъдне през вечноста в любов, истина, мир, радост, смисъл и хармония. Защото ще бъде управлявано от свят монарх, без грях в мисли и дела. И който изповяда Господа Исуса Христа като свой Спасител, приеме искрено това царство в сърцето си и се откаже от греха, който е във фундаментално притиворечие с живота, и остане верен до край на Господа, ще се спаси. Той ще получи венеца на живота.



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: dartanjan
Категория: Политика
Прочетен: 283668
Постинги: 310
Коментари: 106
Гласове: 158
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930