Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.08.2017 07:57 - Някой характерни символи на американските колежи в България
Автор: dartanjan Категория: Други   
Прочетен: 775 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 26.08.2017 15:39

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Когато цар Новуходоносор нападна Израел и плени жителите му, които бяха изгубили Божията подкрепа, защото бяха отсъпили от вечната Божия истина и морален закон за да служат на безполезни идоли, той приложи една хитра тактика, която се практикува и днес. Той искаше да образова младото поколение в науката и ценностите на Вавилон, за да ги направи верни негови служители. Искаше да промени старият им мироглед и да формира нов мироглед и начин на мислене. Същото се случва днес в България и навсякъде по света, където строителите на Вавилон създават свои колежи и университети. Как да ги познаем? По характерните символи, които окото на познавача трудно би могло да пропусне. 

image



Това е емблемата на американсият колеж Аркус във Велико Търново, където можем да видим двуглавият орел, символ на Вавилон и подсказващ принадлежност на образователната система на римокатолическата езотерическа църква, държала средновековна Европа в невежество и мракобесие. Вижда се характерният масонски триъгълник със "всевиждащото" око вътре в него, което иска да вижда и там където не му се полага. Самият триъгълник символизира гордостта на плътският човек от неговите постижения и фалшивата троица - сатана, антихриста (римокатлическата езическа църква, която е получила своаята сила и власт от него) и лъжепророка (втория звяр от книгата Откровение, който излиза от Земята, с два овнешки рога, които са символ на младост и протестантизъм, но говорещ като змей (сатана). Този втори звяр (царство) е САЩ, който чрез своято политическо, икономическо и военно влияние, ще да наложи волята на първият библейски звяр.  

Интересно е че същите символи можем да видим и на руският герб. Същият двуглав орел и малтийският кръст нас сферата на Земята. Което ни подсказва, от времето на преврата , когато руското царско семесйтво беше унищожено от враговете на Божията истина, Русия не е в реално притворечие с Америка, но игрят любимият театър на тезата и контратезата, за да осъществяват Хегеловата диалектика в обществото, чрез която ефективно да  го управляват и да налагат своите желани решения, като създават предварително предпоставки за тях поддържане на  изкуствени конфликти между две диаметерално противоположни тези - и двете неверни. 


image


Ето и снимка на американският колеж в София, който има  същите характерните символи: Характерният масонски тиъгълник и "окото" по средата, което може да се тълкува и като символа на слънцето. Виждаме типичната римска архитектура, коят е наследник на древногръцката архитектура. Защото езически Вавилон се покланя на слънцето (творението) вместо на Твореца, Който ние създал по свой образ и подобие, Който ни поддръжа духовно чрез своето слово и физически чрез своите блага, и Който ни спасява от греха и смъртта чрез своят единороден Син.  


image


Ето и символа на висшето американско училище във Варна:


image
IHS - е символа на древноегипедското трио Изида, Хор и Сет., който можем да видим в на много места в римокатолическите църкви, повечето от тях построени върху древноезическите капища, за да продължат тяхната езическа традиция. Запаления факел е символ на луцифер, който е трябвало да носи Божията светлина в небесното царство, преди сърцето му да се надигне поради хубостта и мъдростта му, дарени му от Бога, и да падне в грях. А житните стръкове обхващащи цялата Земя, които можем да видим и на емблемата на световната окултна организация ООН, символизират обединението на света в езотеричните учения (сатаниските заблуди) на лукавият и неговите слуги. 

 Вавилон подготвя своята администрация в много държави по света, за да може да обедини света в бунт срещу Бога и да наложи белегът на авторитет на римокатолическата езическа църква (звярът от последната пророческа книга от новият завет "Откровение от Йоан" и малкият рог от книгата на пророк Даниил от старият завет) - неделният закон . С който да принудят хората да се покланят на бащата на лъжата в денят за езическо поклонение на слънцето. 

Любимия слоган на строителите на Вавилон е "Нека силата бъде с нас", който може да чуем в известната холивудска сага "Междузвездни войни". ("Свещенна гора" - пантеизъм (друизъм) - идолопоклоничеството - поклонение на творението, което е временно, вместо на Творецът, Който е вечен). Тази сила те искат да придобият с икономически и политически средства, както и с масова пропаганда, осъществяваща социален инженеринг  в светската "образователната" система и развлекателна индистрия, чрез който да формират хедонистични житейски нагласи в обществото, за да притежават мнозинството духовно. 

Но нашият свят Създател казва: Нека правдата бъде с нас!
Защото живот без любов, истина и свободна воля не е възможен. 

Матей 5

"1 А Исус като видя множествата, възкачи се на хълма; и когато седна, учениците Му дойдоха при Него.

2 И като отвори устата Си поучаваше ги, казвайки:

3 Блажени нищите по дух, защото е тяхно небесното царство.

4 Блажени скърбящите, защото те ще се утешат.

5 Блажени кротките, защото те ще наследят земята.

6 Блажени които гладуват и жадуват за правдата, защото те ще се наситят.

7 Блажени милостивите, защото на тях ще се показва милост.

8 Блажени чистите по сърце, защото те ще видят Бога.

9 Блажени миротворците, защото те ще се нарекат Божии чада.

10 Блажени гонените заради правдата, защото е тяхно небесното царство.

11 Блажени сте, когато ви хулят и ви гонят, и говорят против вас лъжливо, всякакво зло заради Мене;

12 радвайте се и веселете се, защото голяма е наградата ви на небесата, понеже така гониха пророците, които бяха преди вас.

13 Вие сте солта на земята. Но ако солта обезсолее, с какво ще се осоли? Тя вече за нищо не струва, освен да се изхвърли вън и да се тъпче от хората.

14 Вие сте виделината на света. Град поставен на хълм не може да се укрие.

15 И когато запалят светило, не го турят под шиника, а на светилника, и то свети на всички, които са в къщи.

16 Също така нека свети вашата виделина пред човеците, за да виждат добрите ви дела, и да прославят вашия Отец, Който е на небесата.

17 Да не мислите, че съм дошъл да разруша закона или пророците; не съм дошъл да разруша но да изпълня. 18 Защото истина ви казвам: Докле премине небето и земята, ни една йота, ни една точка от закона няма да премине, докато всичко не се сбъдне."

За съжаление много млади хора водени от материалистични подбуди и желанието за себеосъществяване в този материалистичен загиващ свят, не осъзнават в какво ги въвличат. 

Тези които искат да бъдат честни и достойни хора, със сърца пълни с любов и истина, трябва да се научат да говорят езика на истината, който Вавилон нарича език на омразата.  




Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: dartanjan
Категория: Политика
Прочетен: 283539
Постинги: 310
Коментари: 106
Гласове: 158
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930