Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.05.2017 13:31 - По повод статията : "Спас Мавров: Започна трансмутацията на "Човечеството за Четвърто измерение""
Автор: dartanjan Категория: Други   
Прочетен: 981 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 27.05.2017 13:40

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  Ню ейдж е опасно сатанинско учение, което води човека чрез ласкателство към гибел. Сатана постави началото му в едемската градина.   
  Битие глава 3  
"2 Жената рече на змията: От плода на градинските дървета можем да ядем;
  3 но от плода на дървото, което е всред градината, Бог каза: Да не ядете от него, нито да се допрете до него, за да не умрете.   4 А змията рече на жената: Никак няма да умрете;   5 но знае Бог, че в деня, когато ядете от него, ще ви се отворят очите и ще бъдете, като Бога, да познавате доброто и злото."  
  Неговите гурута проповядват същите ласкателни лъжи, каквито говори и сатана на Ева,за да я съблазни дa посегне към забраненият плод. Tой я излъга, че ако ядaт от него, двамата с Адам ще станат като богове и ще познават доброто и злото, без вечната правда на нашият свят Създател и без да Го почитат и благодарят за всичко, което е направил за нас и продължава да пряви за нас. А то е от "А" до "Я". Защото от Него започва и свършва всичко и Той дава начало и смисъл на всичко.  
  Гибелните учения като ню ейдж, са клопка за наивните, горделивите и суетни хора, които търсят лесните решения. Те обещават спасение на хората в греховете им и се опитват да им внушават, че няма нужда да се променят според Божият воля, докато светът препуска бясно към своята гибел и благодатното време  е към своят край.  
  Господ иска да ни избави от греха, за да можем да станем годни за вечен живот в Божието царство, като се научим да живеем според принципите на вечният живот в истина, любов, и свободна воля.   
  Защото грехът е несъвместим със живота в дългосрочен план. Живот в грях е живот според принципите на хаосът - в лъжа, нелюбов, гордост и суета.   
  В действителност ние не можем без нашият свят Създател и поддръжник, който е изявил своята воля ясно и категорично в своето слово записано в Библията, и какво има да стане до краят на времето, за да не бъдем заблудени от тези, които ще се явяват в Негово име, за да заблудят мнозина, преследвайки своите користи. Без Господ човек деградира първо духовно и после физически. Затова Бог е осветил съботата за вечността, за да можем да имаме специален ден за почивка, в който оставяме всичките си светски дела и да се посвещаваме на Господа. Защото не само с хляба ще живее човек, но с всяко слово което излиза от Божията уста. За да може да пребъдва в правда, любов, смисъл и в подкрепа на живота през вечността.   



Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: dartanjan
Категория: Политика
Прочетен: 281758
Постинги: 310
Коментари: 106
Гласове: 158
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031