Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.01.2017 06:55 - Към г-н предание с окултният езически символ символизиращ мъжкото и женското начало.
Автор: dartanjan Категория: Други   
Прочетен: 734 Коментари: 2 Гласове:
2

Последна промяна: 05.01.2017 21:40

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Интересно защо православието и римокатолицизма продължават да повтарят тази безумна мантра до втръсване, че наказанието на непокаялите се през краткият си земен живот грешници ще бъде цяла вечност. Това е абсолютна безсмислица. Такова наказание  не съответства на тежест на провинението и нейната цел е да черни характера на светият Бог като се опитва да го представя не като любящ загрижен за нас баща и спасител, а като тиранин, който изпитва сякаш удоволствие да мъчи своите създания. Господ казва върнете се от лошите си пътища, защо да умрете? Какво щастие ще имат спасените през вечността, ако знаят че в същото време други хора са подложени на вечни мъки? Господ иска да очисти вселената от грях, а не да овековечава греха. Само дълбоко перверзен користолюбив човек, който се покланя на сатана и мрази истината и истинският благ характер на Бога, може да измисля подобно безумие. В Библията четем че ефекта от Божието наказание приготвено за непокаялите се през благодатното време грешници ще бъде вечен - те ще бъдат унищожени и няма да остане ни клонче, ни помен от тях. Те ще  бъдат слама в денят който ще гори като пещ и ще станат на пепел под краката на светиите. Това ни казва Бог чрез неговото слово записано в Библията.   



Гласувай:
2



1. lubovakoniamash - към г-н Жеков
06.01.2017 12:14
Уважаеми г-н Жеков, бих искала да Ви кажа, че имате интересен "гювеч" от "духовни" познания цитирам Ви: "Интересно защо православието и римокатолицизма продължават да повтарят тази безумна мантра до втръсване,....." честно казано, най-прекият път към смирението на самодоволния ум – това е напълно да се откажете от интелектуалните игри, водещи до обладаност, ропот и богоборчество, завършващи с преждевременна смърт. Добре ще бъде следващият път, когато решите да казвате какво казва Господ цитирам: "Господ казва върнете се от лошите си пътища, защо да умрете? ".....да подкрепите Вашите думи с цитати от / обърнете внимание от Синодално издание на православната Библия/ за да може, тези които не са я чели да са сигурни в думите които използвате. Придобиването на Божествената благодат с помощта на смирението е единственият изход от създалата се житейска безизходица, породена от тщеславния Ви ум.
Божията милост, да бъде с Вас!
поздрав,
Дора
цитирай
2. dartanjan - Защото говоря Божията истина ли се ...
10.01.2017 20:43
Защото говоря Божията истина ли се засегнахте толкова лично? Струва ми се че ме осъдихте преди Господ, а не чух нито един аргумент от вас срещу това което съм написал? Само емоционални деклрации. Смирение можем да имаме само пред Бог, Неговата истина и воля. Не и пред лъжите на сатана и компания.

Православната църква много отдавна е прегърнала езичеството и се е побратимила с библейските звяр (паството) в името на гибелният глобален икуменизъм. Отдавна е инфилтрирана от хора неверни на Бога и вълци в овчи кожи. Там се проповядва човешки учения, традиции и митологии, идолопоклоничество (молене на икони на светии ), езически ритуали (палене на свещи), но не и чистото Божие слово записано в Библията. Тази църква се занимава повече с мъртвите отколкото със живите. Превърната е във варосана гробница. Колкото по пищна отвън, толкова по-празна отвътре. Но Господ е Бог на живите.

Матей глава 8
"21 А друг от учениците Му рече: Господи, позволи ми първо да отида и погреба баща си.
22 Но Исус му рече: Върви след Мене, и остави мъртвите да погребат своите мъртъвци.
23 И когато влезе в една ладия, учениците Му влязоха подир Него. "

Човешките учения на мен лично не са ми интересни. Мога без усилие да защитя правотата си. Трябва само да цитирам Божието слово. Но ми се струва че няма да посмеете да се аргументирате, защото няма с какво.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: dartanjan
Категория: Политика
Прочетен: 283980
Постинги: 310
Коментари: 106
Гласове: 158
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930