Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.07.2016 22:32 - Последните библейски пророчества се изпълняват пред очите ни
Автор: dartanjan Категория: Други   
Прочетен: 481 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 02.07.2016 09:12

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Как олигархията може да въведе безумна античовешка диктатура за да съхрани разклатените си устои във века на достъпната информация и измамата, кото дължим на нея, и да увековечи статуквото си без участието масите? Как да бъдат убедени хора в необходимостта на система на твърдата ръка, ако те живеят мирно и в съгласие помежду си, с вяра и уповяние в Бога и в послушание на Неговата воля и закон? И без прояви на насилие в обществото.

Тогава самите олигарси трябва да станат терористи действащи под чужд флаг и трябва да научат обществото на насилие. Да занимават денонощно хората с насилие чрез техните масови медии от люлката до гроба за да стане насилието техен първосигнален рефлекс. Да пропагандират закона зна джунглата чрез еволюционите митологии, моралният релативизъм чрез грешната теортия на относителността, като предпоставка за установяване на политика на твърдата ръка, която ще ограби човешката свобода и щастие и ще потъпче Божият закон и порядък в името на суетната воля на безумците роби на греха. Роба не обича свободният човек и се страхува от него. И търси начини да го окове във вериги. Понеже тъмнината не обича светлината да не би да и се видят на светло делата за които е срамно и да се говори.

Защо последното десетилетие имаме бум на тероризма? Как така въпреки драконовските мерки на държавните служби по цял свят, които постепенно ограничават свободите на гражданите в името на тяхната "сигурност", имаме все по-малкo сигурност и свобода? Защо няма ефективност от тези мерки ? Лесно е за обяснение. Защото се цели именно това. Ограбване на свободата на избор на гражданите дадена им от Бога, за да се утвърди статуквото покланящо се на мамона. И защото самите служби стоят зад тероризма и са си подали ръка за да организират този световен театър на безумието и страданието, прикривайки се удобно зад митичният свръх организиран ислямски тероризъм на фона на дезорганизацията на ислямският свят.

Либерализмът е проява на принципите на хаосът и умишлено е въведен в обществото последните няколко десетилетия, с идеята да се доведе до абсурдна крайност и то да бъде  скандализирано и разклатени силно неговите морални и икономически устои. Паралелно с това се предизвиква контролиран хаос в целият свят чрез терористични групи, рожби на службите и контролирани от тях, и частни корпоративни армии от вида на ИД (названието им сочи култ към богинята Изида от езическото трио изида, сет, и хор - IHS), които играят ролята на световните плашила действащи под фалшив флаг, с идеята да се изплаши световното население и да се направи по-склонно към някой "нестандартни" решения в бъдеще. Тези организации предизивикват хаос и дестабилизация на ключови места по света. Тогава хора ще започнат да търсят своите корени и изконни морални ценности за да спрат деградацията и разрухата в обществото.  Използва се ефекта на социалното махало и колкото по-силно се отклони от равновесно положение в едната крайност, толкова по-бързо и по далеч  ще стигне в другата крайност, което е целта - от крайна свободия до въвеждане на тотална световна дикатура под духовното и политическо водачество на папството, което вещае нови тъмни времена чиито прототип е тъмното средновековие.

Днес упорито се натрапва една ясна за четящите Божието слово тенденция.
 
Успоредно с черният пиар на терористичната организация ИД и компания, създадени и контролирана от службите, който се изработва усърдно от средствата за масова дезинформация, чиито собственици са стрoителите на вавилон,  имаме също толкова натраплив бял пиар на папството. Това е класически пример за Хегелова диалектика, която служи за издигане на имиджа  на папството (звярът който излиза от морето от последната книга от новият завет - Откровение, съдържаща важни пророчества за последните времена дадени ни от нашият Създател), чрез създаване на ярки контрасти натрапвани в съзнаниерто на хората.


От една страна имаме черните терористи сеещи хаос и разруха в невралгични точки по света, нужен на строителите на Вавилон за смяна на системата, а от друга страна имаме белият папа, който осъжда активно тероризма, говори за мир и разбирателство между народите и религиите, и направо за тяхното обединение, като рецепта за мир. Обединение в заблудата и бунта против нашият Създател и поддръжник,  което е така желано от лукавият. Но Бог ни предупреждава да не пием от виното на вавилон  - лъжливите небиблейски езически доктрини на папството проповядващи спасението чрез дела (търговия) и поклонение към слънцето (творение) симовол на падналият, вместо на Творецът.

Така изплашени от тероризма и скандализирани чрез гей паради и активни деморализиращи гръмко огласявани от медиите пърформанси, служещи за контратеза на представителите на тази църква, хората ще потърсят своите корени и сигурността, и не е трудно да се досетим чии морал ще им бъде предложен като решение на тези изкуствено предизвикани световни проблеми, създаващи нужните предпоставки за приемане на  желаните от духовният Вавилон решения. 

Ще бъде предпложен папският морал като решение на тези проблеми и рецепта за дълготраен мир и подпечатана с белегът на звярът - неделният закон, с който ще се опитат да изидигнат авторитета на папството над този на Създателят и поддръжник на вселената и живота в нея. Те ще мамят света с фалшивите ласкателни небиблейски доктрини (виното на Вавилон) представляващи езически култ към слънцето - символ на падналият, проповядвани от тази отсъпила от Божията истина църква. Тази фалшива форма на поклонение ще бъде подпечатана с белегът на звярът - неделният закон и всички останали папски (хуманистки) закони, които ще бъдат в директно противопречие с Божият закон , за да се опита да отменят Божият порядък на Земята.

Вече и камъните викат, а хората не могат да разберат какво действително става в света, защото не четат Божието слово и не разбират истинската борба в този свят. Тази борба е за всеки човек и за поклонението му.




Гласувай:
3



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: dartanjan
Категория: Политика
Прочетен: 284581
Постинги: 310
Коментари: 106
Гласове: 158
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930