Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.06.2016 08:58 - Световната измама е в ход
Автор: dartanjan Категория: Други   
Прочетен: 713 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 24.06.2016 11:30

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Либерализмът е проява на принципите на хаосът и умишлено е въведен в обществото последните няколко десетилетия, с идеята да се доведе до абсурдна крайност и то да бъде  скандализирано и разклатени силно неговите морални и икономически устои. Паралелно с това се предизвиква контролиран хаос в целият свят чрез терористични групи, рожби на службите и контролирани от тях, и частни корпоративни армии от вида на ИД (названието им сочи култ към богинята Изида от езическото трио изида, сет, и хор - IHS), които играят ролята на световните плашила действащи под фалшив флаг, с идеята да се изплаши световното население и да се направи по-склонно към някой "нестандартни" решения, които ще се вземат в близко бъдеще. Тези организации предизивикват хаос и дестабилизация на ключови места по света. Тогава хора ще започнат да търсят своите корени и изконни морални ценности за да спрат деградацията и разрухата в обществото.  Използва се ефекта на социалното махало и колкото по-силно се отклони от равновесно положение в едната крайност, толкова по-бързо и по далеч  ще стигне в другата крайност, което е целта - от крайна свободия до въвеждане на тотална световна дикатура под духовното и политическо водачество на папството, което вещае нови тъмни времена чиито прототип е тъмното средновековие.

Либерализмът и престъпната еволюционна идеология, която няма научна основа, ни донесоха морална деградация и закона на джунглата, икономическо и политическо издевателство над по-слабите дъжави. Запазена марка на либерализма са крещящите натрапени гей паради демонстриращи усърдно морална разпуснатост. Хората със сексуални девиации са най-лоялни на вавилонската богохулна система, понеже в Божието слово те виждат своето явно осъждение. Те не обичат Бога заради своите страсти и Неговият справедлив съд, затова имат силна подкрепа от строителите на вавилон , които са придобили финансова и политическа власт чрез беззаконие и пропагандарират усърдно еволюционната митология, за да направят хората толерантни към тяхното беззаконие и волни или неволни съучастници в него. Това беззаконие е нужно на новият вавилонски ред, който търси подкрепата на масите и за да го предизвика, прилага продължително и усърдно социалният инженеринг възпитаваш във валиволнските "ценности", които са анти християнски. По своята същност вавилонската система е кулминацията на бунта на нечестивите против Творецът начело с падналият.

Успоредно с черният пиар на ИД и компания усърдно изработван от масовите медии, чиито собственици са стрoителите на вавилон,  имаме също толкова усърден пиар на папството, което е класически пример за теза и контратеза  - работеща Хегелова диалектика.  Белият папа "миротворец" и "обединител" - духовен баща на нациите от една страта и черните джихадисти разрушители сеещи хаос по целият свят от друга страна.
Тогава изплашеното и скандализирано общество ще потърси морала и сигурността и не е трудно да се досетим чии морал ще му бъде предложен като решение на тези изкуствено предизвикани световни проблеми, създаващи нужните предпоставки за приемане на  желаните от духовният Вавилон решения. Папският морал ще бъде натрапен и подпечатан с белегът на звярът - неделният закон, с който ще се опитат да изидигнат авторитета на папството над този на Създателят и проддръжник на вселената и живота в нея. Те ще мамят света с фалшивите ласкателни небиблейски доктрини (виното на Вавилон) представляващи езически култ към слънцето - символ на падналият, проповядвани от тази отсъпила от Божията истина църква.
Вече и камъните крещят, а хората не могат да разберат какво действително става в света, защото не четат Божието слово и не разбират истинската борба в този свят, а тя е за всеки човек и за поклонението му. Те приемат за чиста монета внушенията на масовите медии, което е тъжно.

Откровение глава 13
"[13:1]  След това застанах на морския пясък и видях да излиза от морето звяр със седем глави и десет рога; на роговете му имаше десет корони, а на главите му - богохулни имена.
[13:2]  Звярът, който видях, приличаше на леопард; нозете му бяха като на мечка, а устата му - като уста на лъв; и даде му змеят силата си, и престола си, и голяма власт.
[13:3]  И видях, че една от главите му като да бе смъртно ранена, но тая му смъртна рана заздравя. Тогава се почуди цялата земя и тръгна подир звяра; и се поклониха на змея, който бе дал власт на звяра,
[13:4]  поклониха се и на звяра, казвайки: кой прилича на тоя звяр, и кой може да воюва с него?

[13:5]  Нему се дадоха уста, които говореха големи думи и богохулства; даде му се и власт да воюва четирийсет и два месеца.
[13:6]  Тогава отвори уста за хула против Бога, за да похули името Му, жилището Му и ония, които живеят на небето. "



Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: dartanjan
Категория: Политика
Прочетен: 283754
Постинги: 310
Коментари: 106
Гласове: 158
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930