Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.03.2016 08:26 - Ролята на контролираният хаос за новият вавилонски ред
Автор: dartanjan Категория: Други   
Прочетен: 492 Коментари: 0 Гласове:
-1

Последна промяна: 03.04.2016 10:17

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Тeроризмът е необходим на глобалистите "антитерористи" като въздуха, водата и слънцето, затова го създават и спонсорират. Той е тяхното средство за постепенно отнемане на правата и свободите на гражданите в името на тяхната "сигурност" и за да ги убедят да съдействат на световното правителство в сянка, което скоро ще легитимират официално, трябва първо да създадат страх и несигурност в хората по целият свят чрез контролиран хаос. За целта се използват частни корпоративни армии действащи под фалшив флаг - обикновенно ислямският тероризъм. Този процес в действителност има за цел  да увековечи тяхната неефективна и безумна власт обграждайки ги със силови структури и налагане на пълен силов контрол в обществото чрез който да пресекат пътя на истината до хората. Понеже истината ще ги обезвласти много бързо, като изяви срамотните им дела на тъмно и ще направи хората свободни. Една система се крепи на вярата и ценностите на хората живеещи в тази система. Ако хората масово се завърнат при своят Създател и започнат да изучават Неговото слово и воля изявена в Библията, идолопоклоническата система покланяща се на златният телец ще рухне, защото няма да имат вече масовата подкрепа на консуматорите материалисти с хедоистични навици възпитани да бъдат горделиви и суетни от социалният инженеринг в "училище" и от масовите медии и хълтура. Защото гордият човек се бунтува не в името на истината, а в името на своето аз и щеславие. Това е причината чрез познатият гьобелсов метод да се повтарят до безкрайност познатите ни мантри на отдавна компрометираните ненаучни теории за космическата и биологична еволюция, превърнати в свещени крави в метафизичните среди, за да поддържат своята безумна система. Но в днешно време информацията се разпространява много бързо и понеже се страхуват от истината, едиствената възможност на обезумелият за власт човек с робска психика, който иска роби като себе си, а не свободни хора, за да налага своята суетна воля над тях чрез безпрекословно подчинение, е да наложи диктатура. Понеже в такива хора няма покаяние, любов и истина. Робите са най-верните слуги на лукавият, защото те не искат да се издигнат като работят над своят характер, навици и способности, а като подтискат достойните и способни хора за да ги принизят до своето незавидно ниво. Това става в дешно време. Създава се контролиран хаос за да бъде наложена луциферианската диктатура на новият вавилонски ред. Но тя не може да успее без масова подкрепа, пременена в призив за мир, любов и обединение. Обединение в заблудата както казва Господ на силите и правдата.

Матей 10:34-38
"34Да не мислите, че дойдох да донеса мир на земята; не дойдох да донеса мир, а меч. 35Защото дойдох да разлъча човек от баща му, дъщеря – от майка и снаха – от свекърва; 36и неприятели на човека ще бъдат домашните му. 37Който обича баща или майка повече от Мен, не е достоен за Мен; и който обича син или дъщеря повече от Мен, не е достоен за Мен; 38и който не вземе кръста си и Ме следва, не е достоен за Мен."

Може ли да има мир и любов между истината и лъжата, или между светлината и тъмнината? Затова на строителите на новият вавилон им е необходима обща световна идеология и религия. Хуманистите създадоха своята ласкателна ню ейдж религия основана на принципите на хаосът -  гордостта, егоизмът и лъжата, която издига човекът до нивото на Бог, чиято безумна цел преследват самопровъзгласилите се елити - дълбоко заблудено хора, и принизява Божият Син до нивото на обикновен човек. За да се приемат по-лесно тази духовна отрова, която ще погуби хората, които повярват в нея като ги отдалечи от Божията истина, ще се имитира завръщането на Божият Син за което Бог ние предупредил преди много векове в пророческата книга "Откровение" от Йоан. За
да могат да отсяват лъжата от истината, хората трябва да четат Божието слово. Те винаги трябва да изпитват всичко което казват духовните им водачи дали съвпада с Божието слово или не, което е единствен стандарт за истина и правда. Както и да се молят на Бог да им даде Своята подкрепа и нужната проницателност за да виждат през дезинформационната мъгла.
В този глобален процес основна пречка е християнството и Божието слово, което изобличава борците срещу Бога и разкрива техните мотиви. То ни разказва за техните действия и планове до самият край, когато Божия Син ще се завърне със сила и голяма слава на Земята заедно с мощно войнство от небесни ангели за да прибере божиите хора в небесното царство и да накаже нечестивите отрекли се от Божията истината. За да я скрият от хората им е нужно обединение на световните религии в една супа от религии, чрез която да държат хората далеч от нея и която ще бъде подпечатана с белегът на звярът - налагане на хуманистки закони, които са в директно противоречие с Божият закон, най-вероятно от трибуната на световният окултен център ООН, в центъра на които ще бъде неделният закон. Когато това стане ще приключи благодатното време, а Божият Син ще преустанови своята служба и ходотайство в Небесният храм. Малко по-късно ще започнат да падат язвите - седемте чаши на Божият гняв за да накажат непокаялите се грешници за тяхното беззаконие и бунт против Бога на истината и любовта. А тези които пазят вярата си в Бога и следват единсвеният път към Него - Божият Син, ще бъдат сочени като екстремисти и терористи. 
Затова чрез тероризъм създават модела на мислене на масите необходим за това. "Антитерористичният" закон, който по същество ще бъде узаконен държавен тероризъм и който бързат да приемат, след като са създали вече предпоставките за това, има за цел да установи тези стандарти за анти справедливост. 

Много хора не знаят че хуманизмът по своят същност е рафинирано луциферианство. Неговата основна идея е отхвърлянето на Бога и Божият порядък на Земята и поемане по човешките пътища на заблудата и гибелта. Защото какво знае човекът и какво може да научи за себе си и за света в който живее без Бога? Човешките пътища които са контролирани от сатана през цялата човешка история са непрестранни войни, конфликти и греховни срасти, които очевидно няма да спрат поради непоучаване от историята и повтаряне на едни и същи грешки до безрай. Понеже основата на човешките учения е пясъчна кула. Хуманистите ще се опитат да заменят вечният Божи закон, който е даден за да пази живота и щастието на всички сътворени същества във вселената, с човешки права, в чиято основа са заложени принципите на хаосът - егоизмът и лъжата. Тоест вече не Творецът който ни е създал заради своята любов и истина, и ни осигурява всички необходими ресурси за живот и духовно развитие, ще определя законите и правилата, а хората, които като се мислят за мъдри глупеят и заменят славата на Господа на справдливостта и силите, с поклонение на безполезни идоли. Те дори не си правят труда да говорят за отговорности, понеже знаят че грешният човек волно или неволно ще сътрудничи на тяхната система на  "на разума", но този който следва Божият воля е неподвластен на тази система и я изобличава. Затова ще се опитат да узаконят беззаконието, въвеждайки хуманистки закони в цял свят, които са в директно противоречие с вечният Божи закон, за да наложат грехът като задължителна норма. Защото като хора, които не искат да се покаят заради своята гордост, суета и заслепение, изпитват завист и нелюбов към тези, които обичат своят Създател и се опитват да следват Божието слово, и евентално ще бъдат спасени. Защото беззакониците виждат в Божието слово своето осъждение. Те са като удавници, които като не намират в себе си сили и мотив за промяна по Божията воля и като не са полезни на себе си и тържествуване на истината, се опитват да вредят на другите хора и тези които следват Божията воля, изкушавайки ги и въвеждайки ги в пагубни заблуди.




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: dartanjan
Категория: Политика
Прочетен: 283550
Постинги: 310
Коментари: 106
Гласове: 158
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930