Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.03.2016 20:43 - Още една терористична операция под фалшив флаг
Автор: dartanjan Категория: Други   
Прочетен: 762 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 22.03.2016 21:42

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Строителите на Вавилон имат нужда от диктатура и нова световна ню йeдж луциферианска религия без която техният ред няма да успее. Защото начинът на живот и съдействието или не на хората към установената система зависи от тяхната вяра и ценности. Но как да наложат диктатура, убеждавайки хората че е необходима за тяхната сигурност, ако няма теорористични заплахи? Затова те създават хаосът и поддържат теоризмът за да се "борят" срещу него, който им дава необходимият повод и оправдание постепенно да отнемат правата и свободите на гражданите в името на тяхната "сигурност". Тук е уместно да се запитаме чия сигурност следвайки емпиричният си опит. Можем да се вгледаме в антитерористичните закони, които американското правителство набързо прие след атентата срещу двете кули на световният търговски център преди още да са приключили официалните експертизи и разследване, за да разберем какво са ни приготвили. Затова "борците" срещу тероризмът имат нужда от тероризъм като от въздух, вода и слънце. Те създават предпоставките за да се приемат решения, които искат да наложат чрез консенсус използвайки ефекта на махалото, като утилизират емоциите на уплашените и отчаяни хора, търсещи спасители сред хората и сигурност на всяка цена.   Те създават контролирания хаос като контратеза на техният нов ред така че уплашените и несигурни в бъдещето граждани свикнали с удобствата, доброволно да го приемат без значителна съпрототива в името на "мира" и "сигурността". Още повече когато чрез социалният инженеринг от "училище" и масовите медии,  и митологията за космическата и биологична еволюция, са превъзпитали голяма част от обществото в атеизъм, което стават все по-толерантно към беззаконието нужно за техните цели. Тласкат системата към крайна анархия за да получат другата крайност - общопланетна диктатура. Знаем че крайностите винаги са от лукавият и той има нужда от тази обстановка, за да се яви като "спасител" миротворец, който ще се опита да имитира завръщането на Божия Син, и да предложи "спасителни" доктрини, които ще са в директно противоречие с Божият воля и закон и ще водят приелите ги към гибел. Но Господ не случайно заявява, че когато всички заговорят за мир, тогава ще дойде свършекът. Зaщото тoва ще бъде един фалшив мир постигнат чрез беззаконие за да се опита да узакони беззаконието. Това по същество правят хуманистите заменяйки Божият закон с човешките права. Дори не си правят труда да говорят за отговорности. Тоест според тях вече не Творецът благодарение на Който ни има и който ни е осигурил всички необходими условия за живот и развитие, ще определя правилата, а хората. И  по специално една определена група хора със самочуствие на посветени, но по същество дълбоко заблудени хора. И наистина какво зне човекът и какво може да научи без Божия помощ?
За да постигнат компромис между религиите, строителите на вавилон искат да ги сблъскат, и негативите от този сблъск да са повече от негативите от обединението им в очите на атеистите и тези които нямат силна вяра в Бог и Божието слвоо, за да могат лесно да приемат измамни доктрини. Те искат всички религии да придобият равнопоставен статут посредством икуменизмът, което на практика е бунт против Бога, защото какъв съюз може да има между лъжата и истината и между тъмнината и светлината? Може ли да правим компромис с истината в името на мира и какъв мир ще бъде това?  Истината е абсолют и не е въпрос на гледна точка. Без абсолюти не е възможен порядък, а без Божият порядък не е възможен живота във вселената. Който не чете Библията и не следва Божието слово и воля ще бъде лесно излъган и ще приеме белегът на звярът - новите "морални" закони които ще бъдат въведени от хуманистите най-вероятно от трибуната на ООН, и които ще бъдат в директно противоречие с Божия закон. Законодателите на тези закони ще обещават мир и благоденствие, но ще донесат хаос, понеже са изградени на принципа на хаосът егоизмът, който е липса на любов и лъжата. В центърът на тези богоборчески закони ще бъде неделния закон, чиито скрит от широката общественост смисъл е езическо поклонение на слънцето, което е символ на луцифер. Не случайно една от чашите на Божият гняв ще бъде излята върху слънцето за да предизвика непоносима жега на Земята, като наказание за култа на езичниците идолопоклонници към слънцето.  

На някой прави ли впечатление, че когато сливат няколко почивни дни по национални празници, някой от тях се отработват винаги в съботен ден, вместо в неделен, което е противно на четвърта Божия заповед. Дали е случайно?
 

Четвъртата Божия заповед гласи: "Помни съботния ден, за да го освещаваш. Шест дни да работиш и да вършиш всичките си дела; а на седмия ден, който е събота на Господа твоя Бог, да не вършиш никаква работа, ни ти, ни синът ти, ни дъщеря ти, ни слугата ти, ни слугинята ти, нито добитъкът ти, нито чужденецът, който е отвътре вратите ти; защото в шест дни Господ направи небето и земята, морето и всичко що има в тях, а на седмия ден си почина; затова Господ благослови съботния ден и го освети."

Ако хората почитаха Създателят си и пазеха заповедите Му, които не са тежки,  щеше ли да имат хората нужда от полиция и служби за сигурност? Щеше ли да има страх и болка? Щеше ли да има нещастие и сълзи?  Щеше ли да има тъмни векове, войни и размирици? Но понеже хората масово са затънали в грях, не искат да чуват за вечният Божи закон, даден за да пази живота и щастието на всички сътворени същества във вселената. Вместо него те ще се ограждат с охрани и защитни системи, и параноята ще ги принуждава "охранителите" да подслушват всеки за всичко без да имат и помен от доверие между хората. Ще сложат на всеки човек по един полицай и евентуално по един контролиращ на този полицай. Степента на доверието между хората днес може да се види по дебелината на договорите които сключват помежду си. В такъв свят не може да има любов и щастие и обществото много бързо ще деградира и ще се самоунищожи от липса на любов. За съжаление човешкото безумието ще продължи до самият край както ни е предупредил Бог в Божието слово. 

Второ послание на апостол Павел до Тимотей: Глава 3
"1 А това да знаеш, че в последните дни ще настанат усилни времена. 2 Защото човеците ще бъдат себелюбиви, сребролюбиви, надменни, горделиви, хулители, непокорни на родителите, неблагодарни, нечестиви, 3 без семейна обич, непримирими, клеветници, невъздържни, свирепи, неприятели на доброто, 4 предатели, буйни, надути, повече сластолюбиви, а не боголюбиви, 5 имащи вид на благочестие, но отречени от силата му; тоже от такива страни."  



Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: dartanjan
Категория: Политика
Прочетен: 284262
Постинги: 310
Коментари: 106
Гласове: 158
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930