Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.01.2016 20:56 - Хем сърби, хем боли, хем драго ми е.
Автор: dartanjan Категория: Други   
Прочетен: 650 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 09.01.2016 22:13

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Как може много от хората да са толерантни към беззаконието, да не спазват Божиите закони, които са израз на любов и са дадени на хората за да пазят живота и щастието им, и в същото време да се оплакват от ефектите на беззаконието в обществото? Това не е характерно за зрели и разумни хора. След като са се отрекли от Бога, благодарение на гьобесловата пропаганда zа еволюционната митология на хуманистите и заради страстите им, ще търпят царството на луцуифер. Тъй като Творецът ни е да право на свободен избор за да сме способни на любов, всеки ще получи това към което се стреми. Едни вечен живот, които живеят според принципите на живота, а други вечно погубление, които живеят според принципите на хаосът.

Когато се казва истината на толерантните към беззаконието заради егоизмът им и техните страсти, вероятността да повярват е почти нулева. Тези хора предпочитат самозаблудата, която им спестява нуждата да се променят веднага към по-добро и да поемат отговорност в този живот, защото живеейки в лъжа са загубили способността да разпознават истината. Никой не може да излъже честен човек, който е нетолерантен към лъжата и не иска да бъде излъган. Хората ги лъжат с тяхна активна помощ. Да излъжеш човeк значи да му помогнеш да се самоизлъже от липса на любов към него.  Иронията е че лъжците лъжат най-вече себе си и това е наградата за тяхното беззаконие, което е неспособност да обичат. Същността на Божият закон е любов към Бога и ближният. 
  Служителите на мамона имат само два варианта. Или системата им да рухнет под натиска на собственото и безумие, което отрича принципите на живота, или да изградят диктатура и да узакони официално беззаконието, след което да се срине за миг при второто пришествие на Божият Син, което е съвем скоро съдейки по световните събития.      Откровение 17:1-6 : Описание на втората жена (църква), която е нечиста.     "И дойде един от седемте ангела, които държаха седемте чаши, и ми заговори:     Ела, ще ти покажа осъждането на голямата блудница, която седи над много води; с която блудстваха земните царе и земните жители се опиха от виното на нейното блудстване.     И така, той ме заведе в Духа в една пустиня, където видях жена, седяща на червен звяр, покрит с богохулни имена, който имаше седем глави и десет рога. Жената бе облечена в пурпур и червено и украсена със злато, със скъпоценни камъни и с бисери, и държеше в ръката си златна чаша, пълна с гнусотии и нечистотиите от нейното блудстване.     А на челото й имаше написано това име: Тайна; великият Вавилон, майка на блудниците и на земните гнусотии.   И видях, че жената се беше опила от кръвта на светиите и от кръвта на Исусовите мъченици." Подобно на вино, което замъглява преценката на човека, ученията на невярната църква упояват народите, мамейки ги с фалшиви доктрини, които ги водят към смърт и вечно погубление.  



Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: dartanjan
Категория: Политика
Прочетен: 284459
Постинги: 310
Коментари: 106
Гласове: 158
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930